20230403_DX_Day DX Testing of LUCI with master+fwFix SW

07:45 Power on DX S-LUCI and Send PresetAO to align ARGOS CalUnit
  • Wait for OCAM to Cool

07:57 Close loop
  • No information in AO Loop Stats of AuxLoop GUI
    • No Modal Plot nor Tip/Tilt Jitter plot
    • Stop/start AuxLoop process, but no info yet
    • As soon as open the loop via the AOS Command GUI, both plots displayed

08:02 Open DX loop via AOS Command GUI
  • Plots now available

08:08 Loop Closed
  • 1609 Hz, bin 1
  • 1.2" seeing (/2)
  • Optimize

08:10 0 Slopes
  • popup on desktop - press OK
  • in WFS Control GUI show Code:2
  • LoopClosed loop display RED on WFS Control GUI
    • WfsArbitrator_121093|ERR| 135|2023-04-04 08:10:22.698601| MAIN > OCAM Bad Frames/Slopes Error, code
    • WfsArbitrator_121093|ERR| 136|2023-04-04 08:10:22.698679| MAIN > OCAM Error Description: Code 2 - Slopes are all 0
    • WfsArbitrator_121093|ERR| 137|2023-04-04 08:10:22.698711| MAIN > OCAM Suggested action to recover: Change Bin back and forth via WFS control GUI; if required, power cycle BCU2k
  • StopAO from AOS Command GUI:OK
  • Fabio try to collect BCU2k Dump
  • Fabio fixed the dump routine
  • Run system in closed loop to get OCAM error again

10:00 Loop Closed again

10:25 Code: 2
  • Checked on OCAM display and slopes = 0
  • StopAO but now slope not equal to 0.
  • no dump collected (got a dump on SX LBTI)

12:45 Stop
  • Park CalUnits
  • Light source off
  • LUT enabled on PSF GUI
  • disable RR
  • Done

-- DougMiller - 04 Apr 2023
Topic revision: r2 - 04 Apr 2023, DougMiller
This site is powered by FoswikiCopyright © by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
Ideas, requests, problems regarding Foswiki? Send feedback