20180515_DX_Night]] AO/ESM/SL on both sides

09:42 Preset ESM
  • SX Failed on Optimize Gain. Plots were showing up elsewhere so after failure I stop/start WFSarb
  • DX X camera lens at max of

10:00 Closed Loop ESM on M92
  • Dimm ~0.8"
  • FWHM on LUCI1 0.27"
  • Bin 4, 400 Hz both sides
  • Gains were maxed on both sides (3.5, 2.7, 2.7?) Set to 2.0, 1.5, 1.5
  • LUCI1 Start 03 Last 13
  • LUCI2 Start 368 Last 378
  • (abbaabbaabba pattern)
  • WFS 12.5 mag both sides, Preset had 9.43. Calibration problem
  • NOTE: on DX had camera lens X all the way to 100 and still had 0.12 pixel pupil alignment error

10:18 Seeing Limited
  • LUCI1 14-24
  • LUCI2 379-389

10:37 ESM on M92
  • Preset 15.1 mag
  • WFS 16.0 mag
  • Bin 4, 100 Hz
  • Time wasted trying to center the pupil in both Center Pupil and Closed Loop Set. Took ~ 1 minute each. Could have moved on after ~10 seconds. Did not try "Interrupt Command". Should during closed dome tests
  • Dimm ~0.8
  • LUCI1 25-35
  • LUCI2 390-400

11:10 Full AO on M92
  • Preset 9.43 mag
  • WFS 12.3 mag
  • DX Start with bin 1, go to bin 2 400 Hz
  • SX Failed during Opt Gain. RotatorOffsetBin1 is incorrect. Must set during the day for T=7.5C
  • DX Only
  • Running out of time. No NCPA
  • Dimm 0.7
  • LUCI2 401-408 (last saturated)

-- %USERSIG{DougMiller - 2018-05-16}%
Topic revision: r1 - 16 May 2018, DougMiller
This site is powered by FoswikiCopyright © by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
Ideas, requests, problems regarding Foswiki? Send feedback