SX TT LUT Tests

16:19
  • Getting Setup
16:46
  • Preparing to take LUCI data for LUT
  • Dark 10 it: 20171120_170841
  • Dark 1 it: 20171120_171018
  • Test Optical Loop Dataset: 20171120_171710
  • Focus was all wrong. Set Z to 54.5
  • Closed loop on the stages
  • AFC LUT off
Angle Tracking Number Luci Frames Comment
-90 173032, 173104 luci1.20171120.0290.fits, 0291 TT LUT On
-60 173237, 173310 292, 293
-30 173549, 173619 294, 295
0 173803, 173836 296, 297
30 174059, 174121 298, 299
60 174436, 174457 300, 301
90 175213, 175239 302, 303
120 175415, 175444 304, 305
150 175706, 175739 307, 308 Not a typo
180 175925, 175958 309, 310
210 180146, 180214 311, 312
240 180427, 180452 313, 314
270 180715, 180757 315, 316
300 181014, 181052 317, 318
330 181352, 181412 319, 320
360 181601, 181620 321, 322
390 181836, 181858 323, 324
420 182110, 182209 325, 326
450 182645, 182709 328, 329 Missed Frame
18:29
  • Dataset with the stages locked
Angle Tracking Number Luci Frames Comment
-90 183630, 183726 332, 333
-60 183838, 183857 334, 335
-30 184022, 184045 336, 337
0 184206, 184249 338, 339
30 184500, 184527 340, 341
60 184706, 184753 342, 343
90 185454, 185514 344, 345
120 190118, 190143 luci1.20171121.0001.fits, 0002
150 190422, 190507 3, 4
180 190648, 190737 5, 6
210 190931, 191006 7, 8
240 191327, 191349 10, 11
270 191608, 191630 12, 13
300 191847, 191919 14, 15
330 192029, 192116 16, 17
360 192256, 192317 18, 19
390 192453, 192537 20, 21
420 192748, 192810 22, 23
450 193052, 193130 24, 25
15:35
  • Doing X and Y stage offsets to calibrate a LUT
  • Starting Stage Positions -76.932, -50.055
Offset Tracking # Luci Frame Comment
X + 1 194507, 194530 26, 27 All at 450 Degrees LUCI
X + 2 194728, 194817 28, 29
0, 0 195308, 195338 30, 31
X - 1 195443, 195504 32, 33
X - 2 195626, 195649 34, 35
0, 0 195840, 195957 36, 37
Y + 1 200104, 200126 38, 39
Y + 2 200240, 200324 40, 41
0, 0 200452, 200525 42, 43
Y - 1 200653, 200720 44, 45
Y - 2 200854, 200916 46, 47
0, 0 201103, 201126 48, 49
20:55

  • I was seeing a lot of variation in the background level on CCD 39, enough to make the loop open.
  • Now I don't see any.
  • There is still a lot of "waviness" in the vertical images: Tracking # 205902
21:06
  • Going to rotate the stage, from 341 to 0, slowly, to see if the problem comes back.
  • Naturally, the problem hasn't returned.
  • Turned all gains to 0, except for TT.
  • I'll now rotate at full speed, this is the condition where I saw the problem before.
  • Naturally, it stopped when I started the tracking number 211906, 212101, 212123,
21:35
  • Rotating to find center of rotation on LUCI
  • Loop Open
Angle Tracking # LUCI Frame
-90 214142 52
-45 214309 53
0 214428 54
45 214621 55
90 215105 56
135 215244 57
180 215359 58
225 215509 59
270 215638 60
315 215805 61
360 215921 62
405 220113 63
450 220242 64
-- %USERSIG{GregoryTaylor - 2017-11-20}%
Topic revision: r1 - 20 Nov 2017, GregoryTaylor
This site is powered by FoswikiCopyright © by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
Ideas, requests, problems regarding Foswiki? Send feedback